Menu

Despre noi

Fabrica de mobila,  MARIA PRODUCTION SRL situata intr-un cadru natural de exceptie, taman în inima Muntilor Apuseni al localitatii Campeni, Jud. Alba, Romania  s-a format continuând traditiile seculare in modelarea lemnului, ocupatie de baza a locuitorilor acestor meleaguri din cele mai vechi timpuri.

Suntem o societate cu capital intergal privat, avand un numar de 48 angajati.

PRODUCEM TOATE TIPURILE DE MOBILIER PENTRU INTERIORUL LOCUINTELOR

DAR SI MOBILIER PENTRU HOTELURI, CABANE  SAU SPATII COMERCIALE.

MATERII PRIME

Tipul de lemn utilizat este foarte important pentru durabilitatea mobilei. Nu utilizam in procesul de fabricatie inlocuitori ai lemnului sau alte materiale in compozite. Ne plac lucrurile de calitate, lucruri care isi pastreaza sclipirea, rafinamentul si eleganta in timp. Din dorinta de a respecta toate aceste aspecte, lemnul masiv de rasinoase ( pin, molid, brad ) este cea mai buna alegere pentru realizarea produselor noastre.

CREATIE

creatie           Mobila din lemn masiv pare a fi cea mai eleganta decorare a unei locuinte, creeaza o atmosfera exclusivista si un confort deosebit. MARIA PRODUCTION  creeaza si reeditateaza mobilier în spiritul respectului pentru traditia prelucrarii lemnului din Muntii Apuseni. Modelele sunt creatii proprii, dar executam mobilier si dupa proiectele clientilor. Pentru ca, respectarea traditiei este o conditie importanta pentru noi, in designul mobilierului se regasesc anumite forme, contururi, decoratiuni si alte motive traditionale, care s-au pastrat de-a lungul timpului in traditia populara a tarii noastre sau ale tarilor pe a caror piete ajung produsele noastre.

Fiecare creatie marca MARIA PRODUCTION este martorul dragostei pentru lucrul bine facut si al intentiei de a veni în intampinarea  clientilor, cu mobilier având design placut, reconfortant si totodata original.

          La noi gasiti o ,,altfel de mobila‘’.

FABRICATIE

Procesul de productie include utilizarea de tehnologii moderne, combinate cu metode de prelucare traditionala, conferind produselor un caracter artizanal în care sunt integrate, maiestrie si bun gust, elemente de decor pastrate de-a lungul timpului, care ofera mobilierului caldura si spiritul romantic de ,,altadata‘’.

 

FINISAJ

Finisajul produselor noastre este astfel realizat, încat sa redea frumusetea naturala a lemnului. Avem o gama larga de finisaje, în culori diferite, fiecare fiind particularizat prin metode diverse de prelucrare manuala. Punctul nostru « forte »  in materie de finisare al mobilierului este posesia unor tehnologii variate în a imita « vechiul »  începând cu pregatirea suprafetelor –  imitarea gaurilor de insecte, operatiunea de periere prin eliminare  lemnului moale de la suprafata, efectuarea artificiala a unor uzuri, etc –  pâna la finisarea propriu-zisa care sa-i confere mobilei un aspect vechi, dar, totodata atragator.

Acest gen de finisaj ofera garantie pentru rezistenta mobilei pe parcursul mai multor generatii. Mai mult, îmbraca spatiul în caldura, liniste si siguranta.

Astfel, finisajele lemnului, în stil antichizat, în care patina timpului îsi pune amprenta, da unicitate produselor noastre, determinand astfel clientii sa pronunte foarte des cuvantul ,,altceva‘’.

REZULTATUL

Rezultat

Fie ca se prefera autenticitatea si caldura mobilei din lemn masiv într-o cabana montana, sarmul si dulceata lemnului vopsit cu aspect antichizat sau robustetea mobilierului rustic, clientul are ocazia unor diverse posibilitati de alegere a mobilei în functie de necesitatiile acestuia. Îmbinând cu succes măiestria meseriașilor noștri cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, a rezultat o gamă largă de mobilier din lemn masiv, care păstrează tradiția și care vine în întâmpinarea celor care iubesc tot ce este natural, celor care își amintesc cu drag de casa bunicilor, acolo unde mereu erau primiți cu căldură și iubire. În realizarea pieselor de mobilier, ne-am lăsat purtați pe urmele tradiției pentru a oferi clientului un ambient în care să poată afirma cu tot sufletul că „nicăieri nu e ca acasă”.